HET TINY HOUSE VAN

Bianca en Fabienne

Foto door Blue Monque © Tiny House Living van Monique van Orden

In huisje 3 wonen Bianca, Fabienne, hond Ravi en konijn Boris. Wij wonen sinds december 2022 in de Duinvallei. Een droom die super snel is uitgekomen.


Al een paar jaar fantaseerden we van een off grid bestaan. Camper, tiny house, yurt, boot; we hebben wat toffe opties afgewogen en besloten: tiny house staat op 1! Binnen no time: tadaaa, een huis op tiny findy! Doen? Ja, doen. Gereageerd, uitgekozen, enthousiaste financiers gevonden en verhuisd. Zo kan het gaan.

Wij zijn geen mensen die lang nadenken. Wij doen gewoon. En als je dan in de winter in je tiny house komt te wonen, nou, dan is er genoeg te doen! Urineleider bevriest, stroom valt uit en het water is op. Niet allemaal tegelijk, maar toch. Je moet meteen handelen. Verbruik aanpassen, huis en aansluitingen leren kennen. Intens en fantastisch tegelijk.


Bianca is de handige van ons twee. Mevrouw handen-uit-de-mouwen. Fabienne heeft weer andere kwaliteiten. Dit schrijven, bijvoorbeeld. En ze is vrij sterk. Dus met aanwijzingen van Bianca verzet ze ook wel eens wat werk 😉.

Het samenwonen en -leven in de community biedt een extra dimensie aan het tiny leven. We wonen in een dorp-in-een-dorp. Beetje Asterix en Obelix vibes en dat is zo leuk. Ieder heeft zijn inbreng en kwaliteiten.

Benieuwd naar ons huisje? Houd de open dag dan in de gaten. 

En spreek ons gerust een keer aan als je op het terrein bent!

Bekijk ons foto-album:

Ons konijn Boris

Onze hond Ravi

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker