Vragen en contact

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? We horen graag van je!

Stuur ons een mailtje via onderstaand formulier, of mail naar tinyhousesduinvallei@gmail.com.

Heb je een vraag aan een een specifieke bewoner? Bijvoorbeeld over bijvoorbeeld over (een onderdeel van) een huisje dat je hebt gezien op de foto’s of tijdens de open dag? Dan kun je ook je vraag hier stellen, we zorgen ervoor dat deze bij de juiste persoon terecht komt.Voordat je ons mailt, raden we je aan onderstaande ‘meest gestelde vragen’ te lezen. 

Het is goed mogelijk dat je al snel het antwoord vindt op je vraag, zonder dat je een e-mail hoeft te sturen.


Heb je een vraag over het binnenkijken in de huisjes?

Dit is mogelijk tijdens onze open dagen. De volgende open dag staat gepland op 3 juni 2023. Meer informatie hierover volgt nog, maar schrijf deze datum alvast in je agenda!


Wil je als tiny house geïnteresseerde in een specifiek huisje kijken dat je bijvoorbeeld op deze website hebt gezien, omdat je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in de bouw-, apparatuur of indeling?

Vul in dat geval het contactformulier in, we kunnen altijd vragen of onze buur open staat voor een persoonlijk gesprek en/of rondleiding.


In bepaalde gevallen in het mogelijk om in groepsverband - buiten de open dag - in één of een beperkt aantal huisjes binnen te kijken. Denk bijvoorbeeld aan scholen of specifieke projectgroepen. Een garantie kunnen we helaas niet geven, maar stuur ons gerust een mailtje, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We ontvangen graag zo duidelijk mogelijk alle informatie die we nodig hebben, om zo goed en snel mogelijk te kunnen reageren op je verzoek. 


Mag ik jullie terrein bezoeken?

Zeker weten! Het terrein is altijd openbaar toegankelijk voor iedereen. Ook mag je gebruik maken van de openbare voorzieningen zoals bijv. de picknicktafels en de deelbibliotheek. Je kan bij ons gratis je fiets opladen. Het fietsen-oplaadpunt vind je bij de fietsenstalling tegenover de schuur, onder de zonnepaneleno-verkapping. Uiteraard vragen we je om respectvol om te gaan met de spullen die we met je delen en niet voor overlast te zorgen.


Elke 1e zaterdag van de maand van 11.00 - 13.00 uur houden wij een Koffiebuurtje. Soms combineren wij deze met een andere leuke activiteit. Tijdens deze dag zijn velen van ons beschikbaar voor al je prangende vragen over tiny living of gewoon een leuk gesprek. We geven je graag een rondleiding over het terrein als je dat wilt. De huisjes zijn niet open tijdens een Koffiebuurtje, tenzij de bewoner op eigen initiatief voorstelt dat iemand binnen mag komen kijken.


Gaat jouw vraag over de beschikbaarheid van een standplaats of het kopen van een huisje bij Tiny Houses Duinvallei?

Helaas is er momenteel geen huisje of standplaats beschikbaar. We houden geen wachtlijst bij en daarom zal een sturen van een e-mail hierover niet helpen. We adviseren je onze website, social media en de website Tiny Findy in de gaten te houden. Wanneer er een huisje te koop of een standplaats beschikbaar komt, dan kun je via deze kanalen op de hoogte blijven. Bedankt voor je begrip!

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Bericht

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker