EVENEMENTEN

Zomerfeest 2023 & Fotoalbum

Geplaatst op 30 juli 2023 door Leanne

Met ruim 175 bezoekers kunnen we wel zeggen dat het Zomerfeest van 29 juli een knaller was! Het weer hield ons de week ervoor wel even in spanning, maar gelukkig brak de zon die zaterdag door op het perfecte moment! We begonnen met een buitje terwijl we de stormbaan opzetten, maar gelukkig stopte de regen toen het feest om 15.00 uur begon. 
De sfeer zat er meteen goed in! De 19-meter stormbaan op het Oranjeveld was van begin tot eind een waar hoogtepunt van het Zomerfeest. Jong en oud konden zich uitleven tijdens een snelheidswedstrijd over glijbanen, door kruipbuizen en obstakels. Ondertussen waren er op het tiny house terrein allerlei spelletjes te doen zoals sjoelen, 4-op-een-rij XL, elektrisch spiraal, blikgooien, Cups, Jeu de Boule, tafeltennis en stokvangen.Het stokvangen was gepland om opgebouwd te worden tegenover het kippenhok. Ironisch genoeg bleken het geen gewone stokken, maar rubberen kippenbouten! Een tikkeltje gênant voor de vijfkoppige pluimvee-community die er de hele dag naar moest kijken. Hoewel het misschien niet helemaal in lijn was met onze community's visie, zorgde het wel voor een lachwekkend moment op het Zomerfeest.

Ook de bingo was een groot succes. Steven probeerde in het Kattuks, het lokale dialect, de presentatie te doen. De winnaars gingen naar huis met mooie prijzen, zoals ecologische wasmiddelen, een pakket vol lekkere biologische fairtrade snacks, een cadeaubon van Pluktuin Kievitsnest, Naif Zonnebrandcreme en een Natuur Speurpakket.


En dan, niet te vergeten, Karel's Biofriet! We konden smullen van heerlijke friet en er was keuze uit allerlei vegan sausjes. Daar werd iedereen blij van!


Om zeven uur startte er het lasergame tournooi. Er werd fanatiek gestreden door de deelnemers, die vol enthousiasme de lasergame-arena, het Bomenasiel, betraden.


Het Zomerfeest werd afgesloten om half tien met een gezellige filmavond. Hoewel het wat drukker werd dan verwacht, hopen we dat iedereen toch van de film heeft genoten, ondanks de beperkte zitplaatsen.

 

We zijn zo blij dat jullie er allemaal waren en om samen te genieten van deze gezellige dag en willen iedereen dan ook heel erg bedanken voor de aanwezigheid en de fijne sfeer. We kijken nu al uit naar volgend jaar om het Zomerfeest opnieuw met jullie te vieren!


Hartelijke groeten en een fijne zomer,

Janine, Martin, Lies, Chiel, Bianca, Fabiënne, Sven, Ruben, Sabien, Esther, Leanne, Steven & Marijn

Bekijk het foto-album:

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker