EVENEMENTEN

Buurtfeest 2024 & Fotoalbum

Geplaatst op 5 augustus 2024 door Leanne

Na weken van voorbereidingen en voorpret, was het zaterdag 27 juli 2024 eindelijk zover: Het buurtfeest! De sfeer zat er al vroeg in tijdens het opbouwen, het weer was fantastisch en iedereen had er zin in. 



De dag begon om 16.00 uur en het terrein stroomde bijna direct al vol. De oud-Hollandse spelletjes zorgden net als vorig jaar voor veel gezelligheid en competitie. Sjoelen, stokvangen, blikgooien en nog veel meer klassiekers brachten jong en oud samen. Nieuw dit jaar was de scorekaart waarmee je tegen je eigen team of gezin kon strijden. Voor de kleintjes was er ook een springkussen, waar ze de hele dag door op konden ravotten.


Tijdens de duurzame bingo werd het geluk weer beproefd. De gelukkige winnaars gingen naar huis met o.a. ecologische wasmiddelstrips, een Weleda cadeaupakket, een Natuur speurpakket en ‘Niks’ - een donatie aan Greenpeace. 


Eén van de hoogtepunten van het feest was zonder twijfel karikaturist Mark Thatcher. Deze man toverde met zijn tekentalent iedereen om tot hilarische versies van zichzelf.


Natuurlijk is een feest niet een echt feest zonder lekker eten. De frietjes met snacks vielen goed in de smaak. En ook de popcornmachine een regelrechte hit. Diverse bezoekers namen zelf iets lekkers mee naar het Buurtfeest. Sommige mensen hadden er echt veel werk van gemaakt, zoals zelf gebakken cupcakes. Hoe leuk is dat!


Terwijl de avond viel, brachten Merel en Stijn een rustige sfeer met hun prachtige akoestische meezingers. Hun muziek zorgde voor een ontspannen moment na een hectische drukke dag.


De dag werd afgesloten met een filmavond, al begon deze wat later door technische problemen. Gelukkig kon iedereen alsnog lachen met de zomerse familiefilm Mr. Bean's Holiday’.


We hopen dat jullie net zo genoten hebben van het buurtfeest als wij. Iedereen bedankt voor jullie komst!
Heb je ideeën of suggesties? Laat het ons vooral weten, dit kan via de contactpagina.

Bekijk het foto-album:

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker